Diensten

Schildersbedrijf

De keuze voor een schildersbedrijf is de keuze voor vakwerk. Voor duurzame, degelijke materialen die op vakkundige wijze verwerkt worden. Daarom is het van belang dat u een professioneel schildersbedrijf inschakeld. Wij zullen u op deze pagina duidelijk proberen te maken waarom u voor schildersbedrijf Kerbel-Koolen moet kiezen.
Wanneer er daarna nog vragen zijn, hopen wij die graag van u te horen, middels onze contactpagina, mail of telefoon.

Schilderwerk

Goed schilderwerk brengt vele voordelen met zich mee. Het zorgt nl. voor het benodigde onderhoud aan bv.uw woonhuis, of bedrijf wat belangrijk is voor het behoud van uw gebouw. Ook geeft het de mogelijkheid om direct een nieuwe modieuze kleur te nemen, waardoor het pand weer een moderne frisse uitstraling krijgt.
Voor een bedrijf kan dat een heel goed visitekaartje zijn.
Naast goed schilderwerk is de kwaliteit van het product veelzeggend voor de hoogwaardige afwerking daarom werken wij voornamelijk met de topmerken zoals Sikkens, Sigma Coatings,  Trimetal etc..
Wij houden ons vooral bezig met  werkzaamheden op het gebied van binnen- en buitenschilderwerk van woningen, bungalows, kantoren en bedrijfspanden. Verder verzorgen wij het restauratie- of renovatiewerk van monumentale woningen en kerken.
Wij denken graag met u mee over de representatieve uitstraling die uw pand kan krijgen.

NOTE: woningen van 2 jaar en ouder hebben het voordeel dat ze kunnen profiteren van een laag BTW tarief. (6% i.p.v. 21%)

Professioneel


Voor al uw schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bekijken we wat  gedaan moet worden. Is er achterstallig onderhoud dat weggewerkt moet worden? Moeten er slechte verflagen afgekrabd worden? Is het schilderwerk eigenlijk houtrotvrij? Is de kit, stopverf of plamuur nog goed? Stuk voor stuk zaken waar een professionele schilder direct het antwoord op weet.

Advies


Kleurkeuze van binnen - of buitenschilderwerk is moeilijker dan u denkt. Vaak heeft u wel een idee over hoe uw object er uit moet komen te zien, maar om dan de juiste kleuren te bepalen, is vaak lastiger dan u in het begin dacht.

Ons verantwoord kleuradvies houdt rekening met feiten zoals:

  • De grootte van de ruimte
  • De functie van de ruimte
  • De ligging van de ruimte
  • De lichtinval
  • De aanwezige materialen
  • En natuurlijk uw eigen smaak