Reacties van onze Klanten

Op deze pagina vindt u een aantal reacties van onze klanten.
Wilt u ook een reactie achterlaten? Klik dan hier!

Cora en Ed, 06-03-13 22:54:
Ik ben een echte doe-het zelver en zeer puntje precies,en kritisch op mijn werk maar ook werkzaamheden van anderen.Daarom geef ik het werk niet gauw uit handen.Behalve toen onze gehele onderverdieping (wanden en plafonds)een nieuw kleurtje moesten krijgen,heb ik op advies van mijn collega fa. Kerbel ingeschakeld. De klus werd geklaard zonder enig geknoei of rommel alles was aan einde van de dag klaar en opgeruimd. Ook het kleuradvies en materiaalkeuze was perfect (Ron vond het geen probleem om meerdere malen terug te moeten komen voor advies).Ook nu na ruim 1,5 jaar, bij het herstellen van beschadigingen zie nagenoeg geen verschil.Voor de eerst volgende grote schildersklus bel ik Ron. Taem Kerbel bedankt.
Maria en Frans, 06-03-13 17:10:
Wanneer u gaat voor een perfect resultaat, bent u bij de fa Kerbel Koolen aan het juiste adres.
Sterke punten:
Vooraf goed overleg.
Afspraken worden nagekomen.
Er wordt keurig en netjes gewerkt,en sávonds is alles netjes opgeruimd.
Goede balans tussen prestatie en afgesproken prijs.

Frans en Maria Vrancken
Roger, 26-02-13 22:13:
Hoi Ron, jij bent een schilder in hart en nieren. Je bezoekt regelmatig onze Sikkens store in Roermond om je professionele afwerkproducten aan te kopen.
Gelukkig kies je voor kwaliteit, zowel in lakken, als muurverven e.d. We zien je graag komen en helpen je bij het op kleur maken.

Groet balie medewerkers van Sikkens
Koen, 25-02-13 15:11:
Onze familie is al zeer veel jaren zeer tevreden klant van Ron. Zo'n lange, betrouwbare relatie bouw je niet zo maar op. Mond-op-mond reclame is uiteindelijk de beste reclame en via mijn ouders zijn wij dan ook bij Ron terecht gekomen. Ron werkt hard, hij verstaat zijn vak en is zeer betrouwbaar. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend. Ook mijn familie en vrienden durf ik zonder meer door te verwijzen naar Schildersbedrijf Kerbel-Koolen.
Tiny, 24-02-13 18:30:
Goede schilder!

Als je een schilder zoekt die goed werk leverd betrouwbaar is en daar bij ook nog aardig en niet te duur is ga dan maar gerust naar: Schidersbedrijf Kerbel-Koolen in Baexem. Ik heb in ieder geval goede ervaringen.
Audrey, 23-02-13 18:21:
Ron is een prima schilder die wij iedereen kunnen aanbevelen. Levert goed werk en gebruikt goede producten (volgens mijn man….haha). Het ziet er weer allemaal TOP uit. Strak in de lak en mooie afwerking. Na afloop werd alles steeds keurig opgeruimd. Wij kunnen het iedereen aanbevelen.

Audrey Hendrikx
Roermond
Mark, 23-02-13 18:20:
Schildersbedrijf Kerbel-Koolen heeft mij blij verrast. Het contact verliep heel ongedwongen en correct. Onze wensen werden goed gehoord en er werd prima doorgewerkt. Het was een behoorlijke klus aangezien het gehele huis door Ron en zijn ploeg gedaan moest worden, maar wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat. Uiteindelijk een prima prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn blij dat we bij dit bedrijf zijn uitgekomen en zullen in de toekomst nog vaker een beroep op hen gaan doen.

Groetjes
Mark Wolfs
Melick